З чого складається самозаміс рідин

Зі збільшенням все більшої кількості людей, що полюбили вейпінг і з розробкою множин різних моделей електронних сигарет, які відрізняються за своїми характеристиками як ціновими, так і технічними параметрами, з'явилося безліч різних рідин для цих пристроїв. Вони бувають різних смаків, кількість яких давно перевалила за сотні. Кожен вейпер хоче спробувати щось нове в області ширяння. При цьому бажаючи ідеально поєднати смак пари з його насиченістю. Щоб досягти такого результату, необхідно знати, як правильно робити самозаміс для електронної сигарети. У приготуванні рідини важливо зрозуміти всю технологію процесу. Певна модель електронки вимагає конкретної суміші. Це залежить від потужності самого пристосування. Для більш потужних, просто потрібно взяти більш плинну рідину.

Які компоненти входять до складу рідин:

Для одержання рідини, званої “пустушкою”, достатньо використовувати лише три компоненти з перерахованих вище, а саме: пропіленгліколь, гліцерин та воду. Як можна зрозуміти на прізвисько рідини, вона несмачна і позбавлена міцності. Розглянемо елементи більш детально:

У чистому вигляді рідину на воді використовувати немає ніякого сенсу, так як у них немає смаку, вона не б'є по горлу і пар повністю відсутня. Таке почуття, що ви просто потягуєте сигарету, яка попередньо не підпалена.

Токсичні властивості пропіленгліколю набагато нижчі порівняно з іншими близькими за складом хімічними елементами.

Де ж застосовують пропіленгліколь?

Цей хімічний елемент масово використовується в будівництві та виробництві автомобілів. Завдяки своїм розщеплювальним особливостям його застосовують при виготовленні продукції побутової хімії: порошку, мила, очищувачів для ванн і т.д. Його застосовують у харчовому виробництві. Пропіленгліколь входить до складу аерозолів, гальмівних рідин, антифризів, його використовують при виготовленні целофану, плівок та ще багатьох інших речовин.

пропантріол) - за своїм виглядом це в'язка рідка суміш без запаху. На пробу вона, як і пропіленгліколь трохи солодкувата. Вона добре розчиняється у воді, проте не розчиняється у оліях. Якщо гліцерин змішати з водою, то він зменшиться в обсязі, по-науковому цей процес називається контракція. Де зустрічається застосування гліцерину?

Сфера, де застосовують гліцерин, багатогранна та різноманітна. Найчастіше він зустрічається у тютюновому виробництві, медицині, у виробництві миючих засобів, косметики та багато в чому іншому.

Як харчова добавка гліцерин застосовується досить часто. Його в основному використовують з метою надати хлібу додатковий об'єм, або ж запобігти просіданню шоколаду. змішані з водою. Виробники безалкогольних напоїв, для того щоб надати напоєм ніжного смаку теж не обходяться без цієї добавки. Нікотин - являє собою маслянисту речовину з їдким. запахом і неприємним смаком. В основному своєму вигляді він легко змішується з водою. Нікотин - це алкалоїд, що міститься в рослинах. Він знаходиться лише у певних рослинах, таких як тютюн. Листя коки теж містить нікотин, проте, в меншій кількості Варто врахувати, що якщо ви застосовуєте синтетичний нікотин, важливо не помилитися з виробником, тому що від якості нікотину безпосередньо залежить яка рідина для куріння у нас вийде.

Харчовий ароматизатор - це елемент, який надає харчовим продуктам особливі смакові та ароматичні якості. Ароматизатори промислової форми в основному складаються з натуральних сумішей та синтетичних речовин. Вони розділені на категорії, щоб максимально підходити конкретному виду харчової продукції (хлібобулочні вироби, напої, цукерки та ін.)

За рівнем безпеки штучні смакові та ароматичні речовини не відрізняються від натуральних, проте виробники харчової продукції, через особисті міркування, все ж таки їх уникають. І можливо це є не правильним, оскільки те, що сировина за своїм походженням є природною, не означає, що вона безпечніша.

Вода. Воду ми додаємо з ідеєю розчинити в ній елементи, про які йшлося раніше. Деякі виробники сумішей зовсім не вживають воду у своїй продукції. Вони створюють рідини на основі пропіленгліколю та гліцерину, експериментуючи пропорціями. В основному їх суміш містить 60 відсотків пропіленгліколю та 40 гліцерину. Однак цей вид замінника тютюну здатний пригоряти, що безпосередньо впливає на смак. Вони додають більше ароматизаторів і завдяки цьому гар не чутно. Не рідко виробники рідин для куріння виготовляють спеціальні добавки, які впливають на смак. Як така добавка може бути алкоголь або звичайний спирт.

Якщо ви хочете підібрати оптимальні пропорції, то слід скористатися спеціальним лічильником для самозамісів.

Під час роботи з хімічними речовинами будьте пильні, дотримуйтесь техніки безпеки. Нікотин сам по собі речовина токсична, тому зберігайте речовини подалі від рідних та свійських тварин. Інші компоненти, які ми використовуємо, були досліджені протягом багатьох років. Їх непросто так дозволено застосовувати в продукції харчового асортименту, а тільки переконавшись, що в малих дозах вони нешкідливі. Варто зазначити, що при самостійному приготуванні сумішей необхідно використовувати очищені компоненти. від різних шкідливих речовин.

Після вивчення азів ми можемо приступити до приготування.

Якщо ви дістали всі необхідні компоненти для суміші, то візьміть ємність, в яку ви наповните рідину і за допомогою шприців наберіть необхідну кількість кожної речовини. Зробивши цю дію вам необхідно все це перемішати. Зробіть це ретельно, не лінуючись. Пам'ятайте, що ви можете обійтися і без ароматизаторів, але ширяння з ними набагато смачніше. Виконавши попередній етап тепер важливо, щоб вся жижа яка у нас вийшла, добре настоялася . Для цього необхідно іноді її струшувати. Є ще один важливий аспект. Зберігати суміш потрібно в холодному та захищеному від світла місці. Рідина має бути ретельно закрита. Час настоянки залежить від ваших особистих уподобань. Якщо хочете досягти більш міцної та насиченої суміші, то дайте їй постояти якнайбільше